Schoollijsten

Tijdens de verwerkingsperiode van de boeken- en materiaallijsten voor leerlingen, kan je doorgeven welke leermiddelen nodig zijn voor jouw vakken. Zo heeft de school een overzicht over alle wijzigingen. Indien je werkt met een eigen cursus, kan je deze delen met je leerlingen, digitaal of via onze printservice. Wij leveren je cursus aan in de vorm zoals jij dat wenst. Binnen het Chrome4School traject helpen onze adviseurs je digitaal en interactief lesmateriaal te ontwikkelen.

Bestelaanvraag

Heb je didactisch materiaal nodig voor je lessen, en heb je het gevonden in de brede catalogus van Schoolsupply? Geen paniek je hoeft het zelf niet voor te schieten en met een factuur naar het secretariaat. Plaats je bestelaanvraag en de aankoopverantwoordelijke van de school kan deze goedkeuren zodat de aanvraag onmiddellijk in verwerking komt op rekening van de school.

Opleidingen en activiteiten voor leraren

Een heel jaar door worden er opleidingen en activiteiten georganiseerd voor leraren, ICT-coördinatoren en boekenverantwoordelijken. Deze vind je terug via deze link. Aarzel niet om je in te schrijven, na afloop ontvang je steeds een deelname attest.

Klantenservice

Voor al je vragen kan je terecht bij onze Klantenservice.
Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 03 500 95 90 of mailen naar support@schoolsupply.be