• Schoolsupply is een speciale webshop voor scholen waar bezoekers een geslecteerd aanbod kunnen terugvinden dat geschikt is voor onderwijs. Alle benodigheden zijn zorgvuldig uitgekozen met oog voor de kwaliteit die scholen nodig hebben.

 • Schoolsupply werkt nauw samen met scholen in België en Nederland. De school, leerkracht, student of particulier kan een bestellingen plaatsen en kiezen uit het ruime assortiment van schoolbenodigdheden. Voor scholen zijn er tal van mogelijkheden om leerkrachten verkooprechten te geven, of voor leerlingen/ouders een assortiment van verplicht aan te kopen schoolbenodigdheden op te lijsten.

 • Scholen werken met Schoolsupply samen om de volledige lijst van schoolbenodigdheden voor leerlingen te digitaliseren in een op maat van de school gemaakte webshop. De school kan hierbij keuze maken uit alle schoolboeken, schrijf- en papierbenodigdheden, rekenmachines, chromebooks of andere ICT hulpmiddelen, alsook specifieke materialen voor je school en voor je specifieke opleiding. Schoolsupply maakt afspraken met tal van gespecialiseerde schoolleveranciers om uw school van aankoop, financiën en logistiek volledig te ontzorgen.

 • Heeft u een code ontvangen van de school? Vul hem dan snel in op de home-pagina en start met bestellen! Met slechts enkele klikken kan je als student je schoolpakket online bestellen. Dit zal de meeste gevallen gratis aan huis of bij je school geleverd worden voor aanvang van het nieuwe schooljaar of op een met school afgesproken datum.

Bedrijfsgegevens

 • Maatschappelijke zetel:
  Rhombus - Schoolsupply bvba
  BTW Nummer: BE 0473 642 783
  Tweemontstraat 169, 2100 Deurne (België)
 • Warehouse & Logistiek:
  GENK, België