Voor leerlingen

Jouw school heeft een schoollijst samengesteld met alle schoolboeken en materialen die jij nodig hebt voor je studie. Je kan het studiepakket hier in vertrouwen bestellen. Sommige materialen kan je huren of leasen, andere zijn eenmalig aan te kopen. Voor schoolbenodigdheden zoals o.a. schrijf- en papierwaren kan je ook bij Schoolsupply terecht.

Meer info

Voor leraren

Voor schoolboeken en andere benodigdheden is er keuze uit een ruime catalogus van specifieke schoolartikelen. Van zodra je door de school bent toegevoegd aan het schoolaccount, heb je de mogelijkheid om bestelaanvragen in te dienen voor didactische materialen. Je kan deze opvolgen via jouw eigen account.

Meer info

Voor scholen

Scholen vertrouwen op de dienstverlening van vele externe leveranciers. Schoolsupply.be is een zeer gebruiksvriendelijk bestelplatform en biedt de mogelijkheid om alle leermiddelen voor school en studierichtingen te bestellen of beheren. We bieden scholen een helpende hand op vlak van aankoop, administratie, financiën en logistiek.

Meer info

Schoollijst code

Als je school met Schoolsupply samenwerkt, heb je als ouder/student een unieke schoollijstcode ontvangen. U kan deze hieronder ingeven en zo de bestelling van je schoolpakket starten. Om verder te gaan als beheerder / contactpersoon van een school of vrije bezoeker van Schoolsupply kan u dit venster gewoon sluiten.

De code is foutief of nog niet geactiveerd. Nog even geduld.

Chrome4school

Meer info