Voor leerlingen

Uw school heeft een selectie gemaakt van artikelen die nodig zijn voor je studie. Als student of de ouder kan je je studiepakket in vertrouwen bestellen. Sommige materialen kan je huren of leasen, andere zijn eenmalig aan te kopen. Geen zin om tijdens de drukke back-to-school periode naar de winkel te gaan? Geen paniek, wij hebben alles wat je nodig hebt!

Meer info

Voor leraren

Leraren hebben keuze uit een ruime catalogus van specifieke schoolartikelen. Met je account die aan je school verbonden is, heb je de mogelijkheid om bestelaanvragen in te dienen voor didactische materialen. Je kan ook opgeven bij jou vakken welke leermiddelen nodig zijn voor leerlingen. Je cursus delen, dat kan digitaal of via onze printservice.

Meer info

Voor scholen

Scholen vertrouwen op de dienstverlening van veel externe leveranciers. Schoolsupply voorziet hen een gebruiksvriendelijk platform om alle leermiddelen voor school en studierichtingen te bestellen of beheren. Schoolsupply voorziet uitgebreide ontzorging via logistieke en administratieve services, zodat men zich enkel hoeft te focussen op het lesgeven.

Meer info

Liste (code) scolaire

Si votre école organise un achat groupé, vous pouvez saisir votre code ci-dessous pour continuer votre achat.

Code incorrect ou inactive, contactez votre école.

Chrome4school

Meer info